Vijesti

Zahvaljujući vašoj podršci, već smo uspeli da primimo 624 osobe

Dragi prijatelji, danas želimo da se zahvalimo svima koji podržavaju fond Pristanište i na taj način pomažu izbeglim i raseljenim licima koja su napustila svoje domove zbog rata u Ukrajini.

Zahvaljujući vašoj podršci, već smo uspeli da primimo 624 osobe:

• obezbjeđenje privremenog smještaja u Crnoj Gori

• prvi susret svih sa setom proizvoda

• izdavanje SIM kartica sa internetom.

Sve ovo košta u proseku 250 evra za jednu malu porodicu sa detetom. Imamo priliku da nastavimo da pružamo ovu podršku zahvaljujući vašim donacijama. Hvala vam što ste sa nama!

Sada možete da pomognete porodicama iz Pristaništa na više načina, birajući za vas najpovoljniji.

1. Gotovinom u Budvi na itbranch.house | Tre Canne, gde smo postavili kutiju Pristaništa za donacije. Hvala ITbranch.house na prilici

2. Na događajima koje organizujemo uz podršku Podruma Pristanište postavljamo iste kutije. A deo sredstava od ulaznica uvek se prebacuje za pomoć izbeglicama i migrantima. Zato pratite najave putem naših društvenih mreža i dođite da uživate u kreativnosti gostiju Podruma, čineći dobro delo.

3. Na sajtu pristaniste.me možete pomoći daljinski: putem PayPal-a, u kriptovaluti, koristeći GoFundMe platformu, kao i transferom na bankovni račun.

Svaka pomoć će biti značajna za porodice koje su napustile svoje domove zbog rata. Podržimo sve one kojima je to najpotrebnije.
Made on
Tilda