Vijesti

Izveštaj o prikupljenim sredstvima 12.02-03.03

Pogledajte koliko možemo da uradimo sa vama! Vaše donacije se pretvaraju u stvarnu pomoć.

U poslednje 3 nedelje zajedno smo prikupili 6413€. Ovo je dovoljno za sveobuhvatnu dvonedeljnu podršku za 6 malih porodica, kao i za plaćanje zakupa privremene kuće na 10 dana.

• €3394 ste dali u gotovini i i donirali pohađajući Podrum i partnerske događaje. Zahvaljujući ovome, pokrićemo dvonedeljne troškove 6 malih porodica sa detetom. Troškovi uključuju kupovinu SIM kartica ili turističku taksu za registraciju, osnovnog seta hrane i smeštaj u privremenom domu;
• €3019 donirali su naši prijatelji za pomoć izbeglicama. Ovo će biti dovoljno za još 10 dana iznajmljivanja privremene kuće.

Neverovatno smo zahvalni za svaki doprinos koji nam pomaže da nastavimo naš rad. Vaša podrška je važna za one koji su se našli u teškoj situaciji zbog rata ili represije.

Šta je sledeće? Podrška je potrebna sve vreme. Podstičemo vas da ne stanete na tome i nastavite da doprinosite našoj zajedničkoj misiji.

— Pridružite se našim predstojećim promocijama i događajima;

— Podelite informacije o našim aktivnostima na društvenim mrežama;

— Razmotrite redovne donacije. Čak i mali iznos koji se redovno donira (ponekad umesto kupovine šoljice kafe) može dovesti do neverovatnih rezultata i obezbediti izbeglicama potrebnu pomoć.