Javnost o nama

Adriatic Camp-teritorija svijeta za tinejdžere iz Ukrajine, Rusije, Bjelorusije, Crne Gore i drugih zemalja

Da li je moguće rasporediti djecu u vrtić, školu? Postoji li dostupno okruženje za njih?
Ljeti, zatvaranjem škola zbog praznika, takav se zahtjev samo povećao. Tako je nastala saradnja Pristaništa i Adriatic Campa - teritorije mira, sigurnog dijaloga i kreativnosti, koji okuplja tinejdžere od 11 do 17 godina iz Ukrajine, Rusije, Bjelorusije, Crne Gore i drugih zemalja.

‼️Fondacija Pristanište primila je 18 zahtjeva od roditelja tinejdžera čije su porodice zbog rata bile prisiljene napustiti svoje zemlje i sada im je potrebna pomoć i posebna podrška, u kojima se traži pomoć u plaćanju ovog ljetnog kampa.

U prvoj smjeni već je 10 naše djece, a bit će ih još u drugoj.

Nastavljamo prikupljati sredstva.
Možete doprinijeti na stranici
https://www.gofundme.com/f/pristaniste-foundation

Fondacija, djeca i njihovi roditelji neizmjerno su zahvalni svima uključenima.
Uostalom, glavni prioriteti Adriatic Campa su zdrava komunikacija, sretno djetinjstvo i kreativna sloboda – sve ono što im je sada toliko potrebno.

Povratne informacije roditelja djece koja su bila u prvoj smjeni:
"Želim vam zahvaliti na tako svijetlom i nestandardnom odmoru u kampu, gdje je sve promišljeno do najsitnijih detalja, a kreativnost se jednostavno kotrlja. Takođe bih vam želio zahvaliti što ste poslali isječak "Zagrljaj", što nas je dirnulo do suza... Dijete je divno oduševljeno atmosferom koja je vladala u kampu zahvaljujući vama i savjetnicima, te vašoj sposobnosti da spojite djecu u veliku i prijateljsku porodicu.Ovo je ono o čemu je sanjala i bila mogu dobiti od tebe. Hvala ti na svemu i puno ti hvala"

“Čini se da je dijete provelo jako dragocjeno vrijeme, što će se tek pokazati vremenom😘
Intelektualno okruženje za tinejdžere je neprocjenjivo♥️"

"Htio sam vam zahvaliti na prekrasnom odmoru za dijete, jako joj se svidjelo !!! Ovo je stvarno dar za nas, nevjerojatna vrijednost!"
Made on
Tilda