Vijesti

Sada je Pristanište dostupno ne samo u Budvi

Budući da naši bivši korisnici nakon boravka u gostinskoj kući Pristaništa i ostanku u Crnoj Gori odlaze u različite gradove, planiramo da stvorimo podsticajne zajednice ne samo u Budvi. Nema bivših korisnika u Pristaništu, mi nastavljamo da održavamo kontakt jedni sa drugima i ubuduće.

Prvo takvo mesto otvaramo u Baru, gde planiramo održati razne sastanke za naše bivše korisnike i volontere!

29 aprila u 18:00 sati će se održati prvi takav sastanak. Naši prijatelji iz prostora igraonice «Kućica» pozivaju sve članove zajednice Pristanište Bar da provedu vreme igrajući društvene igre. Pridružite nam se! Na sastanku vas očekuju igre «Kućice», upoznavanje, druženje, kao i ukusne grickalice i čajanka.

28 aprila u 19:00 naši prijatelji iz @adriaticopenschool u Baru pozivaju sve na koncert Nikolaja Pestova (klavir). Dođite i uživajte u nastupu muzičara i doprinesite podršci deci iz Pristaništa. Ulaz na događaj je donacija, a 20% prikupljenih sredstava uvek se donira za pomoć obrazovnom programu fonda. Prijatelji, mnogo zanimljivih događaja će se desiti u budućnosti, zato nastavite pratiti naše vesti na društvenim mrežama kako ne biste ništa propustili.