Vijesti

Prijatelji Pristaništa nastavljaju da pomažu našim štićenicima

Naši prijatelji su prikupili i donirali 430 eura da pomognu našim štićenicima.

  • Od zajedničke dobrotvorne igre "Kviz, please!" i "City kviz" prikupili smo 323 evra, što će nam omogućiti da kupimo 9 osnovnih paketa hrane za nove štićenike fondacije.

Volonteri Pristaništa su se zabavljali i dobili puno pozitivnih emocija učešćem u kvizu. Najlošijem timu smo čak dali naše brendirane torbe za kupovinu.

Ali pomoć nije stala tu!

  • Na otvorenom sastanku sa IT regruterom u Budvi, organizovanom od strane ženske zajednice u Dukley-u, postavili smo kutiju za donacije i, zahvaljujući podršci učesnika događaja, uspeli smo da sakupimo 62 evra.

  • Naši prijatelji iz Montenegro European Art Community organizovali su izvođenje performansa iz predstave L.O.F.T. i donirali su 45 evra za nas. Samo zamislite, taj novac je bio dovoljan da obezbedi 7 osoba sa SIM karticama za komunikaciju u novoj državi.

Želimo da izrazimo svoju iskrenu zahvalnost našim prijateljima za takvu pomoć. Bez vaše podrške mnogo bi teže bilo sprovoditi naše aktivnosti. Hvala što ste s nama.

Dragi prijatelji, možete nas podržati i putem donacije online na našoj veb stranici.

Svaka donacija od 35 evra predstavlja osnovni paket hrane za jednu malu porodicu. Svaka donacija od 15 evra će pomoći još jednoj osobi da ostane u kontaktu u novoj zemlji kupovinom SIM kartice. Donacije nam pomažu da podržimo više ljudi tako što im pružamo osnovne potrepštine po prvo vrijeme.