Vijesti

Otvorili smo Pristanište radionicu

Tokom postojanja našeg privremenog doma za izbeglice i raseljena lica u Budvi, ugostili smo brojne dobre profesionalce u raznim oblastima koji su morali da napuste svoje domove zbog rata u Ukrajini. Znamo da je vrlo teško sve izgraditi iz početka kada se preselite u novu zemlju, a posebno kada je to hitno, a ne planirano.

Zato je naša radionica mesto gde možete naručiti usluge koje vam trebaju, a istovremeno podržati naše klijente. Za njih, svaka narudžbina je korak ka normalnom životu, prilika da rade ono što vole i uspostave se u društvu.

U našoj radionici možete pronaći i lokalne usluge u gradovima Crne Gore, i usluge na daljinu. Možete naručiti usluge u raznim oblastima: od dizajna i renoviranja do IT razvoja i časova poduke. Naši majstori su spremni da vam pruže profesionalnu pomoć i kvalitetnu izradu.

Da biste videli punu listu naših stručnjaka i naručili njihove usluge, posetite veb-sajt Ateljea.

Pratite ažuriranja, obaveštavaćemo vas o našim majstorima i njihovim uslugama popunjavanjem stranice. Pozivamo vas da podržite naše stručnjake u ovom teškom periodu. Zajedno možemo uraditi više!