Vijesti

Svaka sedmica u Pristaništu postaje sve intenzivnije i uzbudljivije

Naši susreti nastavljaju da nas raduju svojom raznovrsnošću: majstorske radionice, časovi, šetnje i čajanke - sve to nas povezuje i pomaže nam da pronađemo zajedničke interese.

Prošle nedjelje smo se uputili u planine na trekking do stare masline u Bečićima i na izlet u pećinu. A u našem kovorkingu volonterka Ekaterina je održala uzbudljivu radionicu o istoriji umetnosti za djecu.

Ali to je samo mali dio onoga što zajedno radimo. U kući gdje žive naši štićenici održavamo časove matematike za decu i odrasle, konverzacijski klub na engleskom, kao i muzičke susrete i majstorske radionice "Priče iz Šešira", keramičarsku radionicu i kreativne radionice sa pedagozima iz "Kreativnih studija".

Sve ovo nam pomaže da se razvijamo zajedno, da se odvojimo od problema i briga, da se bavimo kreativnim radom, nalazimo prijatelje i istomišljenike, i da budemo deo naše već ne male zajednice Pristanište.

Hvala našim volonterima, prijateljima fondacije i štićenicima koji organizuju naše zajedničke susrete, ispunjavajući dane novim iskustvima i emocijama!