Vijesti

Izveštaj o prikupljenim sredstvima 29.01-11.02

Redovno delimo izveštaje sa vama jer nam je važno, da svi koji podržavaju našu misiju i doniraju, vide i razumeju kako stvarno to pomaže.

Zahvaljujući vašoj pomoći, nastavljamo da primimo izbeglice u privremenom domu, pružajući nima ne samo krov nad glavom, već i prijateljsku atmosferu podrške. Nastavljamo da nim pružamo hranu i osnovne potrepštine, kao i pružamo ciljanu pomoć u teškim situacijama. Pripremili smo vizuelni izveštaj o prikupljenim sredstvima i kako su potrošena. Ovo je vaš doprinos u život onih, kojima je sada potrebna pomoć.
• 193
4€ donirali ste za pomoć izbeglicama i primoran raseljenim licima. Zahvaljujući tome, pružićemo sveobuhvatnu podršku za 7 porodica, obezbeđujući im privremeni smeštaj, hranu i SIM kartice. Kako ste pomogli: 1101€ donirali prijatelji fondacije, 770€ ste donirali prisustvom događajima Podruma i partnera, 62€ je ostavljeno u kutijama za donacije gotovine

• 185€ prikupljeno je za ciljanu pomoć za Raisu i njenog sina Bogdana. Novac je iskorišćen za plaćanje vrtića, koji Bogdan treba da pohađa dok ne krene u školu.


Hvala na podršci! Na sajtu možete pročitati recenzije stanovnika Pristaništa, saznati više o nama i podržati na pogodan način za vas.